Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Piku
Kotisivut: http://piku.suntuubi.com/admin/?cat=21&lang=fi

11.04.2019 21:29
Tervetuloa Leinikin tallin Kevätkisoihin! Kisat pidetään 30.4. käythän osallistumassa? :)

Ystavällisin terveisin, Piku, Leinikin talli

Nimi: Provando Shop
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=16&lang=fi

23.03.2019 16:26
Heips!
Tässä tarkistelin Provando Shopin asiakkaiden linkkejä ja että onko meidät varmasti linkitetty kaikille sivuille. Te ilmoititte vieraskirjassamme linkkaavanne meidät sivuillene. Tuli sitten teidän tallinne vastaan enkä löytänyt linkkiä tai banneriamme mistään. Olenko ollut vain sokea vai onko teiltä vahingossa unohtunut kauppamme linkittäminen sivuillenne?
Jos on unohtunut niin lisääthän linkin tai bannerin mahdollisimman pian sivuillenne.

- Anna<3

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

13.03.2019 16:32
Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan kevätkauden avajaiskisoihin, eli Kevät Karnevaaleihin! Karnevaalit ovat kaksipäiväiset ja luokkia on perus este- ja koululuokkien lisäksi laukkaluokka, match show ja temppurata. Tule tutustumaan ja osallistumaan! Hyvät ja erilaiset palkinnot :)

Nimi: Viona
Kotisivut: http://susari.suntuubi.com

04.03.2019 07:45
Ratsastuskoulu Susikallio täyttää 10.3. 11 vuotta! Tervetuloa juhlistamaan tallin pitkää ikää kanssamme villeihin estekisoihin. Mahdollisuus myös kiertää tallin uudet tilukset ohjatusti, sekä osallistua arvontaan, jonka palkintona on voittajalle räätälöity unelmien valmennuspäivä.

Kutsu: http://susikallio.proboards.com/thread/1546/susikallio-11
Susari-visa ja arvonta: http://susari.suntuubi.com/?cat=94

Tervetuloa!

t. Viona

ps. meillä alkaa kevään alkeiskurssit! Vielä ehdit varata oman paikkasi ja päästä mukaan laadukkaille ratsastustunneille, joista hyödyt myös IRL-ratsastustunneilla.

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:57
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=79&lang=fi

12.02.2019 00:32
Vielä ehdit mukaan Hopeakauriin Ratsutilan Ystävänpäivän parikisaan! Ota paras ystäväsi tai tallikaverisi vaikka toiselta tallilta mukaan ja tulkaa osallistumaan yhdessä koulu- tai esteluokkaan! Teidän molempien suoritus ratkaisee lopputuloksenne! Tästä et halua jäädä paitsi :) Tule tutustumaan ja viettämään erilainen Ystävänpäivä <3
Tervetuloa!

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=79&l ang=fi

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

26.01.2019 22:23
Sysälä ja Soligt juhlistavat ystävänpäivää järjestämällä yhteistyönä 14.2. (vip 13.2.) Ystävänpäivätapahtuman!
Tapahtumassa on kaikenlaista tekemistä ja lämpöistä fiilistä on jaossa kaikille. Ohjelmana ovat kamumaasto Sysälän metsäpoluilla, tehtävärata kentällä, ystävänpäivälaukat pellolla ja viestikisa Ruunajärven jäällä.
Osallistu myös arvontaan, jossa palkintona on valmennus!

Sisla ja Bella

Nimi: Lilian
Kotisivut: http://capturedworld.suntuubi.com/

26.01.2019 20:23
Hei!

Kauan sitten kyselemänne linkinvaihto sopii kyllä minulle, jos se sopii edelleen teille. :) Pahoittelen myöhäistä vastausta. Lisäksi laittakaahan myös alakuva paikalleen, ulkka täytyy kopioida kokonaan. :)

~Lilian

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vtfelinearanch.suntuubi.com/

21.01.2019 21:35
Moikka!
Ajattelin kysyä, että kävisikö yhteistyö tai linkinvaihto uuden Felinea Ranchin kanssa?
Olen uusi virtuaalihevospuolella, mutta ajattelin hypätä tuntemattomaan ja katsoa lähtisikö homma miten tällä saralla toimimaan (tutummaksi on tullut virtuaalikenneleiden/koirien kanssa hääräily). :D

Nimi: Sara
Kotisivut: http://koivuniemi.suntuubi.com/

15.01.2019 23:29
Tilasit hoitoja Mari ponille

Perustarkastuksessa ei mitään poikkeavaa. Täysin terve ponitamma, vilkas. Hengitystiet ja sydänäänet ok. Kiiltävä karva ja terve iho. Jalat kuivat ja vahvat ja kaviot hyväkuntoiset. Laitoin ponin hokkikenkään. Kokovartalohieronnassa en löytänyt isompia jumeja kuin selästä. Sain ne hierottua auki. Neuvoin venyttelyä ja kevyttä liikuntaa. Myös satula kannattaa tarkistuttaa onko oikean kokoinen.

Maksathan laskun :)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:23

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

29.12.2018 16:39
Hei! tulin ilmoittamaan, että linkkinne on nyt lisätty Tarinamökin sivuille. Onnellista (tulevaa) uutta vuotta!

p.s Ihanat sivut! <3

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

13.12.2018 20:31
☆ Sysälä ja Päiväpirtti järjestävät yhteistyössä rennot Joulunäyttelyt 24.12.2018! Tarjolla on jouluista tunnelmaa ja mahtavia palkintoja luokissa ansioituneille. Näitä joulunäyttelyitä et voi jättää välistä!
VIP on 22.12.2018 ja kutsun linkin näet alapuolelta.
(http://paivanpirtti.suntuubi.com/?cat=28)

☆ Sysälässä järjestetään suuret kilpailut vuoden alkuun 11. tammikuuta 2019 Sysälän kentällä sekä maastoradalla ja lajeina ovat este- , koulu- ja maastoesteratsastus, joissa luokkia löytyy varmasti jokaiselle! Lisäksi Lumirallit hevosille ja poneille :D
(http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/ekatkisat2019/)

Vastaus:

Kiitoksi kutsusta! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Salla VRL-14751
Kotisivut: http://mattilantalli.suntuubi.com/?cat=26&lang=fi

07.12.2018 10:28
Mattilan väki kutsuu teidät esteratsastuskilpailuihin pikkujoulujen merkeissä! Kilpailut järjestetään aatonaattona 23.12. ja luokkina toimivat 40-50cm, 60-70vm ja 80-90cm. Kisoissa ruusukepalkinnot. Voitte kisata omilla hevosilla, ja mikäli sellaista ei löydy tallin hevoset ovat vapaana. Tervetuloa kilpailemaan!

Vastaus:

Kiitoksia kutsusta! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:40
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Kiitos linkkarikirjeestäsi! Tsemppiä kouluun, ja hyvää (myöhäistä) joulua sinullekin! Tulen varmaan vielä raapustelemaan kirjettä sinnekin päin, jos vain jaksan XD

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:31
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän viekkuun.

Vastaus:

Onnistuu, vastaan vielä teidän vieraskirjaanne ->

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Danae VRL-13224
Kotisivut: http://komeetta.suntuubi.com/

17.11.2018 14:33
Tervetuloa Komeetan avajaisestekilpailuihin!

Vastaus:

Kiitos kutsusta! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Kilpailukeskus Provando
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=21

17.11.2018 13:17
Tervetuloa Provandon sisäkoulukisoihin! Luokkia on jokaisen tasolle! Uutuutena koulukilpailussa on kaksi kur luokkaa, jotka ovat tarinaluokkia!

Vastaus:

Kiitos kutsusta! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Rhea
Kotisivut: http://vrtkuiskauksen.suntuubi.com/

16.11.2018 17:46
Heipsan! Jos otatte vielä myöhästyneitä vastauksia niin Kuiskauksen alkaa mielellään linkinvaihtoon kanssanne ~ Linkkaan Sunrise Shetlandsin jo varmuuden vuoksi etusivulle ^^

Vastaus:

Ei haittaa, lisäilen itsekin linkkinne etusivullemme! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

13.11.2018 20:15
moikka! jos otatte linkinvaihtoon kirjoitussivustojakin, niin kävisiköhän linkkari runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Oih, totta kai sopii! Rakastan runoja <3 Vastailen vielä teidän viekkuunne ->

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Sara
Kotisivut: http://koivuniemi.suntuubi.com/

10.11.2018 22:48
Tervetuloa Klinikka Koivuniemen asiakkaaksi!

Vastaus:

Kiva juttu, lisäilen linkkinne! ^^

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

10.11.2018 21:22
Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, mutta linkinvaihto sopii mainiosti! ^^

Vastaus:

Mahtavaa kuulla! Lisäilen linkkinne :3

~ Mielikuvituslapsi

Nimi: Provando Shop
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=16

08.11.2018 22:34
Hei!

Jos kiinnostaa, niin ottakaa toki Provando shop yhdeksi varustekaupaksenne :)

Vastaus:

Oi, kiitos tarjouksesta!
Otamme mielellämme ^^.
Lisäämme teidät "Copyright"-kohtaan :D.

- Pelkotuoksu

Nimi: Tuuli Notes
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

08.11.2018 13:37
Moi!
Täällähän on kivan näköiset sivut! Toki kaikenlaista on kesken, mutta ei tämän enempää voikkaan odottaa viikon vanhalta virtuaaliponitallilta. Jatkakaa vain samaan malliin!
Kyselitte linkinvaihtoa Tähtisateen kanssa ja meidän kaikkien iloksi voin ilmoittaa, että se käy! Lisäättehän linkkimme viikon kuluessa ;).

Vastaus:

Mahtavaa!
Kiitos kehuista ^^. Lisäämme linkkinne!

- Pelkotuoksu YP

©2019 Sunrise Shetlands - suntuubi.com